Alle categorie berichten

Rolversterking HB-specialist - 2025

28 mei 2024

In het schooljaar 2024-2025 biedt SWV PO-ZK in samenwerking met WijsSein wederom de verdiepende opleiding Rolversterking HB-specialist aan voor geschoolde HB-specialisten in onze regio. Primair doel van deze opleiding is het verder versterken, verspreiden, stimuleren, bestendigen en borgen van de kennis en expertise die inmiddels in Zuid-Kennemerland is opgebouwd als het gaat om onderwijs dat is afgestemd op meer- en hoogbegaafde leerlingen.

De eerste groep deelnemende HB-specialisten rondt deze opleiding voor de zomervakantie af. De door de overheid toegekende subsidie stelt ons in de gelegenheid deze vervolgopeiding nogmaals aan te bieden zodat nog meer HB-specialisten hun kennis en kunde met verve kunnen gaan inzetten in ons samenwerkingsverband.

Alvast goed om te weten met het oog op de agenda: De bijeenkomsten beginnen in januari 2025 en het bijwonen en de voorbereiding daarvan vragen een tijdsinvestwering tot de zomervakantie; in september 2025 staat de afsluitende dag van de opleiding gepland. 

Via deze link vind je meer informatie over het doel van de opleiding, de voorwaarden voor deelname en het aanmeldformulier. Alle informatie over de inhoud van de opleiding Rolversterking HB-specialist vind je in de Studiegids van WijsSein. Aan deelname aan de opleiding zijn voorwaarden verbonden die betrekking hebben op jouw rol als HB-specialist in onze regio; neem alle informatie dus goed door voor je jezelf aanmeldt.