Aanbod besturen POZK

Verschillende besturen van samenwerkingsverband Zuid Kennemerland stellen (delen van) hun professionaliseringsaanbod, tegen vergoeding, beschikbaar voor personeel van scholen van andere besturen. Zie hieronder voor het overzicht en wijze van aanmelden.

TWijs

Staat op de website van de TWijs Academie een training of cursus, die jij graag zou willen volgen? Dat kan! Geef via info@twijs.nl aan om welke training het gaat en laat je informeren over de mogelijkheden.

Stichting Spaarnesant

Staat op de website van Spaarnesant Academie een training of cursus, die jij graag zou willen volgen? Dat kan! Maak een eigen account aan door je te registreren via Mijn Academie en geef daarin aan van welke school je bent. Je kunt je met dit account dan inschrijven voor een training. Ben je van een ander bestuur dan Spaarnesant? Dan ontvang je een mail met de bevestiging of je kunt deelnemen, wat de kosten zijn en we sturen jouw school de factuur. 

Stichting Jong Leren

Staat op de website van het Scholingsplein een training of cursus, die jij graag zou willen volgen? Dat kan! Geef via de mail aan om welke training het gaat en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om jou te informeren over de mogelijkheden: scholingsplein@jl.nu